Sivut

torstai 19. helmikuuta 2015

Takasheittotorstai

Lukaisin tänään koulussa laadullisen tutkimuksen tunnilla Curiouser & Curiouser -blogin uusimman postauksen, jossa Noora haastoi lukijat #tbt-haasteeseen. Aattelin heti, että ompa kiva idea, joten täältä tulee... :-)

Tehtävänanto siis seuraava: Avaa tietokoneesi kuvatiedostot. Valitse kansioista järjestyksessään viides. Avaa se. Valitse kansion viides kuva ja kerro tarina sen takaa.




Tässä olen minä, viime vuoden tammikuussa, tarkalleen ottaen 26.1.2014. 
Joululomalla eli suurinpiirtein kuukautta ennen kuvanottohetkeä luokkakaverini Anna laittoi viestiä, että oli bongannut halvan matkaan Budapestiin, eiköhän lähdetä! Ja mehän lähdettiin. :-) Tässä kuvassa ollaan illallistamassa Boom&Brass raflassa. Söin muistaakseni pihviä ja jälkkäriksi ihan mielettömän hyvää lemon meringue kakkua!

Tukka on tainnut olla aika pitkä, kun on noin ison näköinen nuttura! Pitsipaita on lähtenyt kiertoon ja sen uusi koti on muuan jämsäläinen vaatekaappi. ;-)

Tolla reissulla törmättiin jo lentokoneessa perussuomalaiseen Jussiin. En tiiä oikeesti hänen poliittista kantaa, mutta hän oli vaan niiiiin perussuomalainen kuin olla ja voi - lärvit jo lentsikassa ja sitä rataa. :-D Satuttiin usein samaan paikkaan Jussiin & seurueen kanssa, mm. kylpylässä ja ostoskadulla ja hotellissa... kaveri jäi kyllä elävästi meidän mieliin, eikä välttis ihan hyvällä. :-D


Mä haluaisin haastaa ainakin Jaanan Jaels-blogista! :-) Eli viidennen kuvakansion viides kuva, ja tarina sen takana, miten ois?





T: Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti